FENOMENA 2019 BERSAMA DUTA-DUTA HALALAN TOYYIBA SEBAGAI FAMILY GOTMEK!

 

Intro-Picture-Duta-Gotmek-najib-rasif

Assalamualaikum dan welcome kepada semua yang singgah di page Gotmek saya ni! 😍

Sebenarnya dah lama plan untuk lancarkan intake Family Gotmek ni dan finally dah ready! Terima kasih atas TRUST korang semua pada UNIC, Alif & Aisyah & personally, Najib sendiri dan Gotmek Susu Kambing. Terharu tau. 😂 

 

Family Gotmek adalah program meroket berbisnes dengan Gotmek samada secara Dropship atau pun secara pegang stok! Bukan main ramai lagi yang duk tanya-tanya kami. Macam-macam soalan ada. Tanya tentang Gotmek, curious nak cuba kesedapan Gotmek sejak tengok IG story kami dan ramai betul mesej kami lagi-lagi yang dah rasa kesedapan Gotmek ni tanya macam mana nak jadi Family Gotmek dan ada juga yang terus nak jadi Distributor Agent! Wow, memang ramai yang dah jatuh hati dengan Gotmek Susu Kambing!

Okaylah, memandangkan sistem dah ready dan stok pun dah sampai lagi 10,000 kotak (siapa yang tengok IG Story di IG @AlifTeega mesti perasan kan?) jadi sekarang HQ nak buka intake Family Gotmek dan train korang untuk jana income tambahan RM500 ke RM5000 SEBULAN! Korang nak ke SANGAT NAK?
 

Kalau nak teruskan membaca bagaimana nak jadi Family Gotmek!

Macam yang korang tahu, minum susu kambing ni sebenarnya sangat bagus untuk badan kita. Tapi ramai yang tak tahu, di luar sana ada banyak susu kambing yang sebenarnya tak berkualiti. 😢 Macam mana nak bezakan? Mudah je, korang cuba test simple ni :
 

susu-challenge-gotmek-larut-susu-organik-halal-toyyiba

Kami memang dah cuba dan lihat sendiri rata-rata susu kambing yang dikenali dalam pasaran tu sebenarnya TIDAK ORGANIK dan banyak dicampur dengan bahan-bahan sintetik seperti maltodextrin, pewarna tiruan dan perasa tiruan. Jadi bukan sahaja TAK LARUT, malah jadi berketul-ketul. Korang dah try ke belum #SusuChallenge?
 
Cuba bayangkanlah kalau budak kecik hari-hari minum susu kambing yang macam tu, atau mak ayah kita minum. Kita mesti ingat kalau minum susu kambing elok, ye lah, kan sunnah minum susu kambing; tapi kalau dah kualiti ke laut? Bukan sunnah namanya; itu namanya punah! hahaha .. okay serius balik --
 

"Halal tak semestinya BAIK (Toyyiba). Tapi kalau makanan tu TOYYIBA confirm-confirm halal!"

Adakah makanan yang anda pilih sekarang bersifat “toyyiba”?

 
Okay, kami nak share sikit, "Toyyiba" pada asasnya membawa maksud “baik” atau “elok”. Maknanya, produk yang bersifat toyyiba dia semestinya halal, namun produk yang halal tidak semestinya toyyiba. 

Kita ambil contoh mudah seperti produk makanan “fast food” yang terdiri dari air bergas (C*ca C*la, M*lo), makanan bergoreng (Mc*, K*C) dan kandungan garam/gula yang tinggi. Produk-produk ini disahkan halal, namun adakah ianya baik untuk kita (toyyiba)? Sudah tentulah tidak toyyiba kerana ia mengancam kesihatan dalam jangka panjang. Betul tak?

 
Jadi sebab itulah kami team Gotmek nak sama-sama ajak korang untuk kita sebar luaskan MESEJ HALALAN TOYYIBA ni. Kami di GOTMEK Susu Kambing, amat menekankan unsur HALAL & TOYYIBA dalam pendekatan kualiti bagi menjamin keberkesanan produk yang baik untuk kesihatan. Selain mementingkan kualiti produk, kitaorang amat memahami “consumer experience” yang menginginkan sesuatu yang lazat dan sedap!
 Gotmek-Susu-Kambing-Halal-Toyyiba-alif-teega-aisyah-hijanah-goat-milk-Picture-Duta-Gotmek
Korang tak perlu risau soal ni. GOTMEK Susu Kambing ni dijamin sedap sangat! Takde susu kambing lain yang Najib pernah rasa yang boleh menandingi GOTMEK. So, korang dah ready nak ber-GOTMEK dan meroket sama-sama? Jom daftar sebagai Family Gotmek dengan RM79 SAHAJA.
Bukan yuran pendaftaran tau! Dapat macam-macam. Ye la, macam mana kalau korang nak promote kalau korang pun tak pernah merasai sedapnya GOTMEK Susu Kambing ni kan? Yang paling best, UNIC, Alif Teega dan Aisyah Hijanah serta Partners kami di Gotmek akan train anda sehingga berjaya asal saja korang bersungguh-sungguh! Abam-abam UNIC pun dah siap buat lagu Gotmek lagi! tak sabar nak release. 😍
.

"Man jadda Wa jadda"

Gotmek-Susu-Kambing-Halal-Toyyiba-alif-teega-aisyah-hijanah-goat-milk-unic-Duta-Gotmek

Isi borang kat bawah ni! Nanti team Gotmek akan contact korang okay? Ingat, 500 YANG PERTAMA SAHAJA DULU. Kami nak bawa korang pergi tepi pantai sambil menyelami gagasan halalan toyyiba ni! JOM!

 

Yang pasti...

"Once you GOTMEK, You won't go back!"

hahaha *serius*