Gotmek Susu Kambing; FENOMENA 2019! Lets go!

 

Assalamualaikum dan welcome kepada semua yang singgah di page Aniq & Muna ni!  Haa..Aniq & Muna nak share dengan korang semua something yang sangat best!  Actually, dah lama dan Aniq & Muna nak share, tapi kita kena consume dulu baru confident nak share. And memang tak boleh disangkal, memang bukan je sedap, tapi POWER! 😂
 

Bukan main ramai lagi yang duk tanya-tanya kami sejak kawan Aniq, Dalia Farhana share kat IG. Macam-macam soalan ada. Tanya tentang Gotmek, curious nak cuba kesedapan Gotmek sejak tengok IG story kami dan ramai betul mesej kami lagi-lagi yang dah rasa kesedapan Gotmek ni tanya macam mana nak jadi Dropship dan ada juga yang terus nak jadi Distributor Agent! Wow!

 
Okaylah, memandangkan sistem dah ready dan stok pun dah sampai lagi 10,000 kotak (siapa yang tengok IG Story GOTMEK mesti perasan kan?) jadi sekarang Aniq & Muna nak buka intake Dropship dan bersama HQ akan train korang untuk jana income tambahan RM500 ke RM5000 SEBULAN! Korang nak ke tak?
 

Kalau nak, teruskan membaca bagaimana nak jadi keluarga Dropship Gotmek!

 
Macam yang korang tahu, minum susu kambing ni sebenarnya sangat bagus untuk badan kita. Tapi ramai yang tak tahu, di luar sana ada banyak susu kambing yang sebenarnya tak berkualiti. 😢 Macam mana nak bezakan? Mudah je, korang cuba test simple ni :
 

susu-challenge-gotmek-larut-susu-organik-halal-toyyiba

Aniq dan Muna dah cuba dan lihat sendiri rata-rata susu kambing yang dikenali dalam pasaran tu sebenarnya TIDAK ORGANIK dan banyak dicampur dengan bahan-bahan sintetik. Jadi bukan sahaja TAK LARUT, malah jadi berketul-ketul. Korang dah try ke belum #SusuChallenge?
 
Korang bayangkanlah kalau budak kecik hari-hari minum susu kambing yang macam tu, atau mak ayah korang minum. Kita mesti ingat kalau minum susu kambing elok, ye lah, kan sunnah minum susu kambing; tapi kalau dah kualiti ke laut? Bukan sunnah namanya; punah! hahaha .. okay serius balik --
 

"Halal tak semestinya BAIK (Toyyiba). Tapi kalau makanan tu TOYYIBA confirm-confirm halal!"

Adakah makanan yang anda pilih sekarang bersifat “toyyiba”?

 
Benda ni pun Aniq baru je belajar. So, Aniq nak share sikit, "Toyyiba" pada asasnya membawa maksud “baik” atau “elok”. Maknanya, produk yang bersifat toyyiba dia semestinya halal, namun produk yang halal tidak semestinya toyyiba. 

Kita ambil contoh mudah seperti produk makanan “fast food” yang terdiri dari air bergas (C*ca C*la, M*lo), makanan bergoreng (Mc*, K*C) dan kandungan garam/gula yang tinggi. Produk-produk ini disahkan halal, namun adakah ianya baik untuk kita (toyyiba)? Sudah tentulah tidak toyyiba kerana ia mengancam kesihatan dalam jangka panjang. Betul tak?

 Sejak Aniq sendiri rasa effect bila minum Gotmek ni, seriously waktu siang dah tak mengantuk and pagi tak rasa liat nak bangun! Paling best, sebab boleh LAGI FOKUS belajar and siapkan kerja. Jadi produkif sangat! Tu paling obvious.
Jadi sebab itulah Aniq and Muna nak sama-sama ajak korang untuk kita sebar luaskan MESEJ HALALAN TOYYIBA ni. Kami di GOTMEK Susu Kambing, amat menekankan unsur HALAL & TOYYIBA dalam pendekatan kualiti bagi menjamin keberkesanan produk yang baik untuk kesihatan. Selain mementingkan kualiti produk, kitaorang amat memahami “consumer experience” yang menginginkan sesuatu yang lazat dan sedap!
 
Korang takyah risau soal ni. GOTMEK Susu Kambing ni dijamin sedap sangat! Takde susu kambing lain yang kiteorang pernah rasa yang boleh menandingi GOTMEK. So, korang dah ready nak ber-GOTMEK dan meroket sama-sama? Jom daftar sebagai Dropship dengan RM79 SAHAJA. Bukan yuran pendaftaran tau! Dapat macam-macam. Ye la, macam manakalau korang nak promote kalau korang pun tak pernah merasai sedapnya GOTMEK Susu Kambing ni kan? Yang paling best, Partners kami di Gotmek akan train anda sehingga berjaya asal saja korang bersungguh-sungguh!
.

Let's make 2019 awesome, guys!

 

Isi borang kat bawah ni! Nanti team Gotmek akan contact korang okay? Ingat, 300 YANG PERTAMA SAHAJA DULU. Sekarang ni  HQ tengah plan nak bawa korang pergi tepi pantai sambil menyelami gagasan halalan toyyiba ni! JOM!

 

Yang pasti...

"Once you GOTMEK, You won't go back!"

hahaha *serius*