Gotmek Susu Kambing; FENOMENA 2019 bersama Alif & Aisyah!

 

Alif-Aisyah-Gotmek-susu-kambing-viral

Assalamualaikum dan welcome kepada semua yang singgah di page Alif & Aisyah ni!  Haa..Alif dan Aisyah dan lama plan untuk lancarkan intake Dropship ni dan finally dah ready! Terima kasih atas TRUST korang semua pada Alif & Aisyah & Gotmek Susu Kambing. Terharu tau. 😂
 

Bukan main ramai lagi yang duk tanya-tanya kami. Macam-macam soalan ada. Tanya tentang Gotmek, curious nak cuba kesedapan Gotmek sejak tengok IG story kami dan ramai betul mesej kami lagi-lagi yang dah rasa kesedapan Gotmek ni tanya macam mana nak jadi Dropship dan ada juga yang terus nak jadi Distributor Agent! Wow!

 
Okaylah, memandangkan sistem dah ready dan stok pun dah sampai lagi 10,000 kotak (siapa yang tengok IG Story Alif mesti perasan kan?) jadi sekarang Alif dan Aisyah nak buka intake Dropship dan train korang untuk jana income tambahan RM500 ke RM5000 SEBULAN! Korang nak ke tak?
 

Kalau nak teruskan membaca bagaimana nak jadi keluarga Dropship Alif & Aisyah!

 
Macam yang korang tahu, minum susu kambing ni sebenarnya sangat bagus untuk badan kita. Tapi ramai yang tak tahu, di luar sana ada banyak susu kambing yang sebenarnya tak berkualiti. 😢 Macam mana nak bezakan? Mudah je, korang cuba test simple ni :
 

susu-challenge-gotmek-larut-susu-organik-halal-toyyiba

Alif dan Aisyah dah cuba dan lihat sendiri rata-rata susu kambing yang dikenali dalam pasaran tu sebenarnya TIDAK ORGANIK dan banyak dicampur dengan bahan-bahan sintetik. Jadi bukan sahaja TAK LARUT, malah jadi berketul-ketul. Korang dah try ke belum #SusuChallenge?
 
Korang bayangkanlah kalau budak kecik hari-hari minum susu kambing yang macam tu, atau mak ayah korang minum. Kita mesti ingat kalau minum susu kambing elok, ye lah, kan sunnah minum susu kambing; tapi kalau dah kualiti ke laut? Bukan sunnah namanya; punah! hahaha .. okay serius balik --
 

"Halal tak semestinya BAIK (Toyyiba). Tapi kalau makanan tu TOYYIBA confirm-confirm halal!"

Adakah makanan yang anda pilih sekarang bersifat “toyyiba”?

 
Alif nak share sikit, "Toyyiba" pada asasnya membawa maksud “baik” atau “elok”. Maknanya, produk yang bersifat toyyiba dia semestinya halal, namun produk yang halal tidak semestinya toyyiba. 

Kita ambil contoh mudah seperti produk makanan “fast food” yang terdiri dari air bergas (C*ca C*la, M*lo), makanan bergoreng (Mc*, K*C) dan kandungan garam/gula yang tinggi. Produk-produk ini disahkan halal, namun adakah ianya baik untuk kita (toyyiba)? Sudah tentulah tidak toyyiba kerana ia mengancam kesihatan dalam jangka panjang. Betul tak?

 
Jadi sebab itulah Alif dan Aisyah nak sama-sama ajak korang untuk kita sebar luaskan MESEJ HALALAN TOYYIBA ni. Kami di GOTMEK Susu Kambing, amat menekankan unsur HALAL & TOYYIBA dalam pendekatan kualiti bagi menjamin keberkesanan produk yang baik untuk kesihatan. Selain mementingkan kualiti produk, kitaorang amat memahami “consumer experience” yang menginginkan sesuatu yang lazat dan sedap!
 
Korang takyah risau soal ni. GOTMEK Susu Kambing ni dijamin sedap sangat! Takde susu kambing lain yang Alif dan Aisyah pernah rasa yang boleh menandingi GOTMEK. So, korang dah ready nak ber-GOTMEK dan meroket sama-sama? Jom daftar sebagai Dropship dengan RM89.00 SAHAJA. Bukan yuran pendaftaran tau! Dapat macam-macam. Ye la, macam manakalau korang nak promote kalau korang pun tak pernah merasai sedapnya GOTMEK Susu Kambing ni kan? Yang paling best, Alif dan Aisyah serta Partners kami di Gotmek akan train anda sehingga berjaya asal saja korang bersungguh-sungguh!
.

"Man jadda Wa jadda"

 

 

Isi borang kat bawah ni! Nanti Alif dan Aisyah akan contact korang okay? Ingat, 300 YANG PERTAMA SAHAJA DULU. Alif dan Aisyah nak bawa korang pergi tepi pantai sambil menyelami gagasan halalan toyyiba ni! JOM!

 

Yang pasti...

"Once you GOTMEK, You won't go back!"

hahaha *serius*